CamAccount® R&B 6.5 orders & facturen

Dit pakket is gebaseerd op de Microsoft SQL database en biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding en is geschikt voor gebruik in een netwerk. Met R&B 6.5 maakt u orders aan, kunt u factureren, orders kopiëren, credit orders maken en met repeterende orders werken. Tevens hebt u met R&B voorraad-, klanten-, medewerkers- en leverancierbeheer.
Inventariseren, scannen van formulieren, vele mogelijkheden voor rapportage en exporteren van gegevens, koppeling met Word, Excel import en export, een prima toegangsafscherming en een zeer uitgebreid rapportageonderdeel maken R&B 6.5 tot een compleet systeem.Unieke desktop/cloud opties
Terwijl veel applicaties enkel op de desktop of in de cloud werken, biedt R&B 6.5 beide mogelijkheden. Werken in de cloud kan interessant zijn maar kent ook nadelen. Zo hebt u meestal weinig tot geen controle over hoe en waar de data, bijvoorbeeld uw klantgegevens, zijn opgeslagen terwijl u toch aansprakelijk bent als zich een data-lek voordoet. Bij een internet-storing kunt u vaak niet bij uw applicatie en gegevens en bent u vleugellam. Met R&B 6.5 doen zich deze nadelen niet voor, u hebt een betere controle over uw data en bij een internet-storing kunt u gewoon met de desktop-applicatie doorwerken.

Prijzen Jaarlicentie:
R&B 6.5 € 289,00 excl. BTW
Uitbreiding Boekhouden € 95,00 excl. BTW
Uitbreiding Bestellingen € 79,00 excl. BTW
Altijd de laatste/nieuwste versie.
Geen abonnement, u hoeft dus niet op te zeggen als u wilt stoppen.
Als u doorgaat moet u wel zelf tijdig een nieuwe licentie aanschaffen.

Permanente licentie (tot 31-12-2099):
R&B 6.5 € 995,00 excl. BTW
Uitbreiding Boekhouden € 295,00 excl. BTW
Uitbreiding Bestellingen € 295,00,00 excl. BTW
Gratis updates indien e-mail support wordt afgenomen.

E-mail-support per 12 maanden:
€ 95,00 excl. BTW 1e versie. € 25,00 excl. BTW extra per 2e,3e, etc. licentie

Op al onze aanbiedingen, leveranties en overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840. Deze voorwaarden kunt u hier inzien/downloaden.

Aanvullende voorwaarden e-mail support, kunt u hier inzien/downloaden.